Cleanse away!

Nu är min tredje årliga cleanse igång 🙂 tre veckor av hälsofrämjande mat med ökat fokus på kropp och knopp! Smyger igång med att få maten på plats, handlat på mig lite grejer idag och tänkte öka på efterhand. Mer rörelse, meditation osv. Upplägget är som tidigare – vegan, gluten-, socker-, koffein- och alkoholfritt. Dock kommer jag inte vara extrem med gluten denna gång, matvete och bulgur och matkorn mm kan få vara ok vid nåt tillfälle men inte bröd, pasta etc.

Massor av härlig juice blir det! Denna gröna goding fick inleda cleansen igår; gurka, äpple, selleri, spenat, ananas, persilja, lime och apelsin. Riktigt god! Idag blev det rödbetor, morötter, grapefrukt, selleri, citron, gurka och zucchini 🙂

En riktig cleanse go to-rätt är det jag åt igår nämligen quinoa med spenat och grönsaker, ibland med tofu eller nötter mm. Lätt att variera, lätt att laga, lätt att gilla.. inget foto dock 😉

Idag har vi hängt med våra vänner Randi och Kim och deras 6-veckorsbebis Olivia, myspys! Jag och Randi promenerade till härliga Goodstore på Hornsgatan och där shoppade jag lite dehydrerade sojaflakes och min favvotofu som är rätt svår att hitta ibland. Score! Ska bli spännande att testa sojflakesgrejen, hört att det ska vara gott!

Köpte även ett gott Clipper-te där och sen lite jordgubbar på Ica som fick bli kvällsmys 🙂 kan verkligen rekommendera Clipper, riktigt goda teer! Gör ju inget att deras förpackningar är så snygga heller 🙂

Imorgon är det städdag 1 ute på lotterna, ska bli kul! Får ha lite proviant med mig så jag inte lockas av vegogrillkorven med bröd för mycket 😉

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s