Perfekt i dessa tider

Dagens lucka uppenbarade en perfekt produkt – Mango Hand Cleanse Gel! Naturlig desinfektion utan Triclosan, ett antibakteriellt ämne som är en riktig miljöbov med okända effekter på människan. Jag ogillar överlag att använda för mycket handdesinfektion eftersom det är uttorkande och jag tvättar hellre händerna med mild tvål när jag kommer hem osv. Men ibland har jag saknat att ha desinfektion i väskan eftersom man ibland hamnar i situationer där det inte finns tvättmöjligheter när man ska äta eller liknande. Eller på tunnelbanan i dessa förkylningstider, om man råkat ta i något som någon snuvig snörvlande eller nysande människa tagit/nyst på 😉

Så denna var perfekt och den doftar gudomligt gott av mango. Fräsch!

IMG_1954.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s